Ontbijtbrigade - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Ontbijtbrigade

Zelf kan ik de dag echt niet beginnen zonder ontbijt… Doe ik dat wel dan ben ik toch echt wat minder te pruimen dan normaal ;) Maar helaas is het vaak zo dat door gehaast en drukte in de ochtend dat ontbijtmoment er toch bij in schiet. Niet handig. Dat dacht McDonald’s ook en daarom kan je vanaf deze week bij het bekende fastfood restaurant voortaan al vanaf 7 uur terecht voor onder meer de bekende McMuffin Egg, een koffie of een croissant en zo de dag toch nog goed te starten. Iets wat ook helemaal past in de groeiende out-of-home ontbijtmarkt in Nederland.

En natuurlijk kan zo’n ontbijt-initiatief niet zonder bijpassende campagne van start gaan. Daarom werden Mattie en Wietze (yep, de welbekende Q Music dj’s) op pad gestuurd met een soort van pausmobiel-achtige ontbijt-wagen, als zijnde een soort van “ontbijtbrigade”. Wat dat voor beelden én reacties opleverden? Bekijk daarvoor onderstaand filmpje!

Lees ook:  Huiskamer van Utrecht
Categories Food Gadgets

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Ontbijtbrigade

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *