Hema 90 jaar - Taart magazine - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Jarige Hema lanceert TAART. magazine

Sinds 1926 maakt Hema het dagelijkse leven net iets makkelijker en leuker. Als je dan even rekent, kom je er dus achter dat de Hema dit jaar 90 jaar oud is. En dat wordt de komende weken goed gevierd, met taart. Speciaal voor deze verjaardag heeft Hema namelijk samen met de makers van LINDA. een magazine ontwikkeld. TAART. magazine is extra en als cadeautje te vinden bij de LINDA. editie van deze maand. Het staat vol met Hema onderwerpen op een typische LINDA. manier, o.a. bekende designers die hun variatie op de tompouce hebben gemaakt, Ouwe Taarten (denk dames van 90 plus die nog een heel leuk leven hebben), een interview met de stem van, Anneke Blok en oude en nieuwe favorieten die geselecteerd zijn door de redactie.

Hema 90 jaar - Taart magazine - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog
Lancering TAART. Magazine. Foto credits: Tony Perez
lancering-taart-magazine-8
Lancering TAART. Magazine. Foto credits: Tony Perez

Pop-up retro taartafdeling
Ook werd er afgelopen week een heuse pop-up retro taartafdeling geopend in de winkel op de Nieuwendijk in Amsterdam. De pop-up shop is nog tot en met 6 november te bezoeken. Iedere dag wordt de taartafdeling bemand door Hema’s zilverlingen en gepensioneerde bakkers, die vol enthousiasme nog één keer de taarten verkopen. 

Naast al deze feestelijkheden is er een limited edition collectie in de winkels verkrijgbaar in een feestelijke confettidessin. Ook is er een speciale brochure vol met echt Hema producten die verkrijgbaar zijn in alle winkels en online. Genoeg redenen om de aankomende tijd even bij de jarige winkelketen langs te wippen en iets van het verjaardagsfeestje mee te pikken!

Hema 90 jaar - Taart magazine - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog
Hema producten. Foto credits: Studio Gemini – Paul Ridderhof
Hema 90 jaar - Taart magazine - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog
Pop-up taartafdeling. Foto credits: Studio Gemini – Paul Ridderhof
Lees ook:  Jezelf helemaal opladen in de Plant Bathing Studio

0 comments on “Jarige Hema lanceert TAART. magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *