Paper republic - Kaweco - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

In (vulpen)stijl je avonturen op papier zetten

Niets fijner dan een goed notitieboekje voor onderweg, in een café, in gesprek met anderen en/of tijdens citytrips. Om al die momenten van inspiratie en belangrijke gebeurtenissen in op te kunnen schrijven en te verzamelen. Liefst met een ‘old skool’ vulpen én het liefst met ook nog een mooie look en feel. Tof is dan ook dat het merk Paper republic de handen ineen heeft geslagen met het pennenmerk Kaweco. Dit onder de noemer ‘Travel with Style’.

Paper republic - Kaweco - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Paper republic
De notitieboeken van Paper republic zijn zo ontworpen dat ze een leven lang mee reizen; ze bestaan uit dik leer in de kleuren zwart, rood, cognac, kastanjebruin en blauw, met eromheen een elastiekenband die verkrijgbaar is in zeven verschillende kleuren. Het elastiek heeft een belangrijke functie: enerzijds om je boekje te sluiten maar ook om hieraan je eigen draai te geven met de invullingen en toepassingen die bij jou passen. Ze kunnen namelijk worden gevuld met blanco, gelinieerd of geruit papier, een cash & card holder, een agenda en een zip pocket. De materialen van de notitieboekjes komen van over de hele wereld. Het papier komt uit Zweden, de elastieken uit Japan en het leer uit Italië. Het leer wordt vervolgens in Frankrijk op natuurlijke wijze met geurige kruiden gelooid.

Kaweco
Het klassieke, retro Kaweco staat sinds haar oprichting in 1883 (het bestaat dus al 133 jaar!) voor de combinatie van traditie en innovatie. De achthoekige vorm van de compacte Kaweco Sport vulpen zorgt voor een sterke grip en nauwkeurige precisie tijdens het schrijven, waardoor je niet alleen een lang verhaal, maar ook een gedetailleerde schets goed op papier kan zetten.

Lees ook:  Waarom microadventures steeds populairder worden
Paper republic - Kaweco - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog
Wij kregen een notitieboekje opgestuurd waarin al een mooie persoonlijke boodschap stond!

Omdat het pennenmerk zo goed aansluit bij het gedachtegoed van paper republic zijn ze dus een samenwerking aangegaan. Of ja, in die zin dat ze zich samen op de Nederlandse markt zetten als stylish cadeautje voor iemand anders of jezelf. En daar hebben ze zeker gelijk in. Een Paper republic X Kaweco set kopen? Dat kan in de meeste vestigingen van de Bijenkorf en kost rond de €60,-.

Categories Gadgets Travel

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “In (vulpen)stijl je avonturen op papier zetten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *