Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Getest: Nutcase kinderhelm - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Getest: kinderhelm van Nutcase

Nu de herfst volop aanwezig is, is het ook nog net wat beter opletten op de fiets. De gladde bladeren op de fietspaden en het vaak slechte zicht tijdens de schemering kunnen zorgen voor gevaarlijke situaties. Met een kleintje voor- of achterop de fiets is het al helemaal belangrijk extra op te letten in het verkeer. En waar in Duitsland bijna alle Duitse kinderen wel een helm op de fiets dragen (hoewel niet verplicht), is dat in Nederland niet het geval. Maar misschien kunnen de fietshelmen van Nutcase daar verandering in brengen!

Aanwezig in het verkeer
Nutcase staat namelijk bekend om zijn opvallende dessins en de fantasievolle naamgeving van alle helmen. En wel in het bijzonder de gelimiteerde, door internationale kunstenaars ontworpen Unframed-serie die zorgt voor veel ‘aanwezigheid’ in het verkeer. Omdat wij ook benieuwd waren naar het draagcomfort van de helm testten wij de vrolijke ‘Petal Power’ Baby Nutty. Een lichtgewicht helm voor een dreumes van ongeveer 1 jaar en ouder.

Getest: Nutcase kinderhelm - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Meegroeisysteem
Wat ons meteen opvalt bij het opdoen van de helm bij ons mini-testpersoon is dat we de helm zonder tegenstribbelen op het hoofd kunnen bevestigen. Positief wat betreft comfort dus. Ook wanneer de helm op het hoofdje zit, wordt dit gewoon geaccepteerd. Geen getrek aan de helm of iets dergelijks. Super! Handig is ook dat er een gemakkelijk meegroeisysteem met klittenband bij zit. Heeft je kindje een groter hoofd of groeit hij/zij simpelweg hard dan kan je de helm snel verstellen. Het vrolijke dessin van de helm maakt je als ouder ook nog eens extra vrolijk op de fiets. En niet te vergeten het gevoel van veiligheid. Het voelt toch een stuk beter om met helm die fiets op te stappen.

Getest: Nutcase kinderhelm - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Getest: Nutcase kinderhelm - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Ook een stoere helm voor je kindje aanschaffen? Neem dan zeker een kijkje op de website van Nutcase. Enne… laat je kindje natuurlijk zelf meekiezen uit de vele leuke dessins die er zijn. Stylish en veilig de weg op it is!

Categories Kids Wheels

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Getest: kinderhelm van Nutcase

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *