The Egg Store - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Een ei hoort erbij

Ontbijten buiten de deur, wie doet dat tegenwoordig nou niet. Een steeds groter wordende trend waar niet alleen hotels, maar ook restaurants goed op inspelen. In Haarlem aan de Turfmarkt ligt de Egg Store. Niet te missen door de rode kip die buiten staat. Als je de hoek omloopt stap je binnen in een oude garage; een goede combinatie van rauw, vintage en nieuw met een heerlijke bbq lucht die je tegemoetkomt (’s avonds serveert dit restaurant roasted chicken). Een ongelooflijk toffe locatie!

The Egg Store - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog The Egg Store - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog The Egg Store - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Je hebt de keuze uit meerdere originele eiergerechten op zuurdesem of meergranenbrood. Natuurlijk kan de welbekende combinatie van gepocheerd ei met avocado niet ontbreken, maar voor de avonturiers onder ons is er ook een zoete wafel met bacon, gepocheerd ei en als extra topping, pulled chicken. Heb je een kater te verwerken, wil je lekker wakker worden of heb je gewoon stevige trek: voor een goede eggsperience ga je naar The Egg Store!

The Egg Store - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog The Egg Store - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  10 x nieuwe food hotspots in Nederland

0 comments on “Een ei hoort erbij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *