Dutch Design Week 2016 - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Dutch Design Week – Jubileumeditie!

Photo © Sjoerd Eickmans

Alle design-liefhebbers verzamelen! Want aanstaande zaterdag gaat de 15de editie van de Dutch Design Week (DDW) van start. Omdat het een jubileumeditie is heeft DDW 2500 nationale en internationale ontwerpers die de wereld net iets beter, slimmer, handiger en mooier maken uitgenodigd als eregast. Van 22 tot en met 30 oktober tonen zij in Eindhoven hun nieuwste werk en het beste wat design te bieden heeft.

Behalve de vele tentoonstellingen, presentaties, lezingen, bijeenkomsten en seminars is er tijd voor ontspanning tijdens de Dutch Design Week, bijvoorbeeld tijdens een van de prijsuitreikingen, netwerkborrels of (live) muziekshows. Benieuwd naar het hele programma? Kijk voor alle events en de volledige line-up op de website van DDW, www.ddw.nl. Via de website kan je ook tickets kopen

Dutch Design Week 2016 - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

 

Lees ook:  4 x Bevrijdingsdag vieren
Categories Design Events

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Dutch Design Week – Jubileumeditie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *