Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Coffee in a Cone - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Coffee in a Cone, dé koffie hype van het moment!

Bij een goede kop koffie hoort een lekker koekje. Wellicht is dat mijn Brabantse instelling, maar een koffie zonder koekje erbij is maar een kale bedoeling. Blij worden we dan ook van de nieuwste hype op koffiegebied die haar origine kent in Zuid-Afrika: Coffee in a Cone.

En ja, dat is precies wat het zegt: je koffie geserveerd in een heerlijk krokant ijshoorntje. Het koffiehoorntje is sinds afgelopen mei al een flinke hit op Instagram (natuurlijk onder de noemer #CoffeeInACone) en sindsdien is de lekkernij de wereld aan het veroveren.

Coffee in a Cone - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Coffee in a Cone - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

De Zuid-Afrikaanse koffieketen The Grind Coffee Company heeft de koffiehoorn bedacht (of ja, meer specifiek barista Dayne Levinrad) en dat heeft ze geen windeieren gelegd tot nu toe. Het is dé publiekstrekker van de koffiezaak. Het doel met de Coffee in a Cone van Levinrad was om de liefde van het internet voor koffie en social media met elkaar te mixen. En dat is prima gelukt lijkt zo. Nu nog een hit worden in Nederland!

Coffee in a Cone - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Categories Food

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

1 comment on “Coffee in a Cone, dé koffie hype van het moment!

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *