borrelbox amsterdam - daily cappuccino - lifestyle blog

Borrelen met de Borrelbox

Vanavond bezoek over de vloer maar geen tijd of inspiratie voor wat je moet serveren bij de borrel? De oplossing is dan Borrelbox Amsterdam. Een box vol borrelhapjes die bij je thuis (of in het park, op je werk, waar je ook bent) bezorgd wordt. Handig!

borrelbox amsterdam - daily cappuccino - lifestyle blog

Initiatiefneemster Romee maakt voor jou de perfecte homemade borrel. Alles wat in de box zit maakt ze zelf met verse producten. Je kan kiezen uit verschillende boxen: een borrelbox basis of een borrelbox +. Waarbij je ook kan kiezen uit vlees of kaas of gemengd. Een basis borrelbox begint bij 15 Euro (voor 2 personen). Elke persoon extra kost 5 Euro meer. Zodoende heb je dus een heerlijke borrel thuis geserveerd, zonder gedoe.

Jammer wel voor de mensen die niet in Amsterdam wonen, vooralsnog is de borrelbox alleen nog maar op onze hoofdstad georiënteerd. Hopen dus dat het een succes gaat worden en er snel uitbreiding komt naar andere steden!

borrelbox amsterdam - daily cappuccino - lifestyle blog

Lees ook:  New Hotspot: Frisdrankwinkel Dorstlust
Categories Food

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Borrelen met de Borrelbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *