3 x foodpairing recepten met Chaudfontaine Fusion

by Imke Walenberg

Een tijdje terug schreven we al dat gebotteld water (al dan niet gearomatiseerd) snel aan terrein wint in Nederland. Water drinken is dan ook allang niet meer iets ‘saais’. Dat blijkt ook maar weer uit het feit dat Chaudfontaine onlangs 2 nieuwe ‘fusion’s’ op de markt heeft gebracht: Pompelmoes & Cranberry en Citroen. Licht bruisende, calorievrije drankjes met een fruittwist. Nu is het in de zomer altijd wat eenvoudiger om voldoende water binnen te krijgen dan in de herfst of winter. Daarom hebben wij 3 toffe, gezonde foodpairing recepten bedacht waardoor je toch genoeg water binnen krijgt, maar die het water drinken net wat spannender maken. Allemaal natuurlijk met als basisingredient de nieuwe Chaudfontaine Fusion.

De puur- en zuiverheid van het mineraalwater van Chaudfontaine gaat erg goed met het verse fruit en de kruiden in deze recepten. Niet alle gebottelde waters zijn namelijk natuurlijk mineraalwater. Iets wat bij Chaudfontaine wel het geval is; voordat het water uit de thermale bron bij Chaudfontaine ontspringt heeft het maar liefst 60 jaar door verschillende bodemlagen gereisd! De nieuwe fusion smaakjes geven onderstaande recepten bovendien ook nog een spannende twist. Here we go:

1) Strawberry Adventure
Nodig voor ongeveer 0,5 liter (te bewaren in de koelkast voor 2 dagen):
– 300 ml Chaudfontaine Fusion Pompelmoes & Cranberry
– handje aardbeien met de blender tot moes gepureerd
– stukje komkommer ‘en julienne’ gesneden

3 x foodpairing recepten met Chaudfontaine Fusion - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog3 x foodpairing recepten met Chaudfontaine Fusion - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

2) Citrus Cinnamon Creation
Nodig voor ongeveer 0,5 liter (te bewaren in de koelkast voor 2 dagen):
– 300 ml Chaudfontaine Fusion Citroen
– 1 sinaasappel, geperst mét vruchtvlees
– 1 kaneelstokje

Lees ook:  Good food inspiratie met Sonja

3 x foodpairing recepten met Chaudfontaine Fusion - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog3 x foodpairing recepten met Chaudfontaine Fusion - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

3) Rosemary Haze
Nodig voor ongeveer 0,5 liter (te bewaren in de koelkast voor 2 dagen):
– 300 ml Chaudfontaine Fusion Pompelmoes & Cranberry
– paar takes Rozemarijn
– handje bramen

3 x foodpairing recepten met Chaudfontaine Fusion - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog3 x foodpairing recepten met Chaudfontaine Fusion - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Wil je bovenstaande drankjes niet alleen thuis drinken, maar ook onderweg of op je werk? Maak het dan gewoon de avond van tevoren klaar in een fles, zodat je het de volgende dag (lekker koud) mee kan meenemen. Zorg er wel voor dat je dan bijvoorbeeld de komkommer ook fijn maakt, zodat je geen ‘stukjes hapt’ uit je on-the-go-fles. Wel zo handig. Cheers!

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy