3 x boekentips voor jong en oud - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

3 x boekentips voor jong en oud

Soms stuit je op boeken, die net wat meer ‘out of the crowd’ staan dan andere boeken. Wij selecteerden 3 nieuwe boeken, voor jong, oud, man/vrouw, die leuk zijn om zelf te hebben én om te geven (met de feestdagen natuurlijk al in het oog hebbend…):

1) Cookart, de kunst van het eten
Jennifer Foster & Lianne Koster

Het boek Cookart geeft mensen een andere kijk op eten; het wil laten zien dat je zoveel meer kunt met eten. Rijst hoeft bijvoorbeeld niet alleen maar wit te zijn en bloemen zijn er niet alleen om naar te kijken. De creatieve tips (die zeker niet té moeilijk zijn) en erg mooie foto’s inspireren tot het maken van de meest originele, arty gerechten. Het boek is geschreven en samengesteld door Jennifer Foster en Lianne Koster, die samenwerken onder de naam Cookart, studio voor receptontwikkeling en foodstyling. Jennifer en Lianne werken allebei in de designsector en benaderen daardoor eten vanuit een esthetische invalshoek met dit prachtig boek als resultaat. (Prijs: €24,95)

3 x boekentips voor jong en oud - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog3 x boekentips voor jong en oud - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

2) Chineasy
Shaolan

China maakte de afgelopen jaren een stormachtige economische groei door, waardoor het inmiddels zelfs de tweede economie van de wereld is. Niet raar dus dat het best handig is om (een beetje) Chinees te kunnen spreken. Maar ja… waar en vooral hoe begin je? Het Chinees is namelijk één van de oudste geschreven talen maar ook de meest ontoegankelijke. De auteur van de Chineasy boekenserie creëerde een eenvoudig systeem om de basisbegrippen te leren begrijpen, te combineren en zelfs een verhaal te lezen. Chinese it is! (Prijs: €21,99 per boek)

Lees ook:  Zo krijg jij die toffe job!

3 x boekentips voor jong en oud - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog 3 x boekentips voor jong en oud - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

3) Het Sprookjesprentenboek
Caroline Ellerbeck

Caroline Ellerbeck is illustrator en haar bijzonder mooie prentenboek (dat ze zelf uitgeeft) ligt nu net in de winkels. Het is een vrolijk kijk- en zoekboek voor peuters en kleuters. Alle bekende sprookjes lopen kriskras door elkaar over 34 kleurrijk geïllustreerde bladzijden. Denk aan de zeven geitjes die een rondje maken op de bezemsteel en de boze stiefmoeder die snoepjes uitdeelt… Het einde? Een groots sprookjesfeest, waarop alle sprookjesfiguren bij elkaar komen. (Prijs: €14,95)

3 x boekentips voor jong en oud - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Categories Gadgets Kids

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

3 comments on “3 x boekentips voor jong en oud

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *