fidget-cube-daily-cappuccino-lifestyle-blog

Ultieme Frutsel Kubus

Je vingers knakken, met je pen klikken, figuurtjes teken… Allemaal dingen die behoren tot (vaak ergerlijke) gewoontes van de (mede)mens. Toch kan het een functie hebben. Zo zorgt het tekenen van simpele vierkantjes, lijntjes en dergelijke dat je je beter kan concentreren. Het klikken van een pen duidt echter op nervositeit; heel veel mensen hebben de gewoonte het (ongemerkt) te doen. Het frutselen aan iets kleins heeft namelijk over het algemeen vaak een rustgevend effect op een persoon.

Geniaal is dan ook de Fidget Cube te noemen. Een project dat loopt op Kickstarter en dat enorm populair is (de bedenkers, Matthew en Mark, hebben inmiddels al meer dan 3 miljoen dollar opgehaald. Waar het beoogde doel ‘slechts’ 15.000 dollar was…).

fidget-cube-daily-cappuccino-lifestyle-blog

De Fidget Cube is een klein kubusje met aan iedere zijde iets om aan te ‘frutselen’. Denk daarbij bijvoorbeeld aan 5 knopjes die je met en zonder geluid kan beklikken (handig als je je omgeving niet wilt irriteren), tandwieltjes die je kan rollen en een mini-joystickje.

Herken je jezelf in het profiel van de pen-klikker of figuurtjes-tekenaar? De Fidget Cube kost je 19 dollar en zorgt dat je altijd je energie, nervositeit of frustraties kwijt kunt.

fidget-cube-daily-cappuccino-lifestyle-blogfidget-cube-daily-cappuccino-lifestyle-blog

Lees ook:  Kromkommer Pop-Up Shop
Categories Gadgets

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Ultieme Frutsel Kubus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *