The Dutch - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Slapen in het zuidelijke The Dutch

Het zuiden des lands is een hotspot rijker: Hotel The Dutch. In dit hotel waan je je in de hippe jaren ’80 van nu. En, hoewel de naam anders doet vermoeden, vind je hier alles behalve Delfts blauw, klompen en tulpen. Wat je wel kan verwachten? Denk de kleuren van Miami Vice, de gezelligheid van Full House en out of this world elementen van Alf.

The Dutch - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog The Dutch - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

The Dutch, gelegen in een mooi herenhuis, heeft 49 kamers die allemaal anders zijn (en varieren van small tot Xlarge). Bedden zijn van Auping, een Smeg dient als goed gevulde mini-bar en de breakfast bag zorgt voor een healthy start van de dag.

The Dutch - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Relaxen doe je in speciale spots die zijn gecreerd door het hele hotel: The Hangout, The Garden of The Lobby Bar. Ook als zuidelijke local kan je overigens gewoon terecht aan de bar voor een gin & tonic of speciaal biertje. En misschien wel het mooiste: als gast betaal je één all-in prijs voor de kamer. Oftewel, minibar, WIFI, breakfast bag en ‘24/7 Hangout’ koffie, thee, water en fruit is allemaal inclusief. Op naar het zuiden met z’n allen!The Dutch - Daily Cappuccino - Lifestyle BlogThe Dutch - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Hotel The Dutch
Wilhelminasingel 60, Maastricht
Website: www.hotelthedutch.com

Lees ook:  Travel Guide: Campania
Categories Travel

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Slapen in het zuidelijke The Dutch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *