het-schrijvershuisje-lutterzand-daily-cappuccino-lifestyle-blog

Het Schrijvershuisje, heaven voor creatieve geesten

In het natuurgebied Lutterzand in Twente op de grens staat een prachtige blokhut aan het riviertje de Dinkel. Genaamd Het Schrijvershuisje Lutterzand dat recent zijn deuren heeft geopend. Neerlands eerste schijvershuisje! Het is een lieflijk huisje dat alleen al van buiten naar pure inspiratie ruikt. Puur heaven voor elke creatieve geest om onder te duiken en de mooiste creaties te produceren. Stel je voor: midden in een bos, het geruis van helder rivierwater, vogels die je vrolijk tegemoet zingen, eekhoorntjes springen van boom tot boom en een ree komt nieuwsgierig dichterbij. Daar zit je dan. Alleen, samen, op de beschutte veranda van 30m2 in de late zon of in stilte te luisteren naar het zachte getik van regen. Het Schrijvershuisje Lutterzand is een ruim, gezellig blokhutachtig huisje van zo’n 90 m2 midden op het Landgoed Lutterzand. Alles ademt rust, vrijheid, ruimte en creativiteit. Geen verkeer dat langs raast, hardpratende buren of onverwachts bezoek. Maar de geur van gras, het geluid van stilte en het gevoel van totale afzondering. Natuurlandgoed Lutterzand bevindt zich op de grens tussen Nederland en Duitsland en is 30 hectare groot.

het-schrijvershuisje-lutterzand-daily-cappuccino-lifestyle-blog

Het landelijke huisje is ruim, licht en van alle gemakken voorzien. We beginnen in de open keuken: groot en volledig uitgerust met onder andere een vaatwasser. De badkamer heeft een ruime douche met een toilet. Er is één tweepersoonsslaapkamer van 20 m2 en in de woonkamer staat nog een extra bedbank met twee slaapplekken. In de 40 m2 warm ingerichte woonkamer staat verder nog een gezellige houtkachel, twee heerlijk zittende stoelen en een geweldige grote eettafel met zes comfi stoelen. En dan de droom: een zonnige serre, daar nestel je in een van de luie stoelen en kies je een van de tientallen boeken uit de boekenkast. Of: je zet hier je laptop en spontaan ontstaan er creatieve concepten terwijl de natuur als vanzelf naar binnen kruipt. De houten luxe hut heeft dubbelglas, veiligheidsloten, WiFi, tv, een wasmachine en droogtrommel. Het Schrijvershuisje reserveren kan per week, vanaf € 585,-.

Lees ook:  Avontuur, rust en ruimte: de ultieme Groningen stad & provincie combi

het-schrijvershuisje-lutterzand-daily-cappuccino-lifestyle-blog

2 comments on “Het Schrijvershuisje, heaven voor creatieve geesten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *