Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wifi repeater fritz - daily cappuccino - lifestyle blog

Nooit meer haperend Netflix kijken!

Niets vervelender, in deze tijd waarin wij leven althans, dan haperend internet. Heb je je net lekker geïnstalleerd voor een fijne aflevering op Netflix, laadt de video niet en wordt je kostbare momentje voor jezelf flink verstoord. Weg ontspanning. Hetzelfde geldt voor wanneer je op vakantie bent. Want gaan we op vakantie, dan liggen we niet alleen massaal op het strand, maar hangen ook onze smartphones en tablets massaal aan het internetsignaal. Niet gek dat maar liefst zeven op de tien Nederlanders een goed WiFi-signaal belangrijk vindt op hun vakantiebestemming. Eén op de vijf zegt zelfs stress te ondervinden als er geen WiFi beschikbaar is. Want hoe boeken we excursies, plannen we tripjes, zoeken we restaurants en andere adressen, of vinden we überhaupt de weg met routeplanners en kaarten zonder WiFi?
Je merkt het… we kunnen niet zonder goed werkende Wifi…

Mooie is dat er gadgets bestaan, waarmee je je WiFi signaal gemakkelijk door het hele huis, je tuin (en zelfs op je vakantie-adres) versterkt. Oftewel: surfen zonder lange laadbalkjes, snelle downloads en Netflixen zonder vertraging/uitval, of je nu binnen of buiten bent. Een voorbeeld van zo’n gadget is de FRITZ! WiFi Repeater. Wij testten of dit apparaat daadwerkelijk zo handig en ‘zaligmakend’ is.

Werking
De FRITZ!WLAN Repeater 1750E kan je in principe overal waar je bent gebruiken. Zolang er een stopcontact in de buurt is, dat dan weer wel. Plug het apparaat in een geschikte stroomadapter, koppel er een pc, smartphone of tablet aan en configureer de repeater via de webinterface. Gebruik je hem thuis, zoals wij, en wil je je WiFi-signaal versterken dan is het zaak dat je de box connect met je router. Dit kan zowel handmatig als wireless. Omdat wij een wat oudere router hebben, moest dit handmatig gebeuren. Wil je zeker weten dat het goed gebeurt? Schakel dan een medewerker van AVM FRITZ! in. Zij loodsen je via de telefoon meer dan goed door het installatieproces. Na de installatie kan je direct het internet op. En het moet gezegd, het is inderdaad sneller dan voorheen. En fijn is dus dat je hem ook zo mee in je tas op reis kan nemen omdat ie lekker compact is. Dat is toch wel de grootste plus.

Wifi repeater fritz - daily cappuccino - lifestyle blog

En de prijs? Die is ook quite reasonable. Voor nog geen 80 Euro heb je hem in de pocket! Ben je een beetje gadget-gevoelig en ‘tech-luxe-gevoelig’, dan is de repeater een juiste aankoop.

Categories Gadgets

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

2 comments on “Nooit meer haperend Netflix kijken!

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *