Hangover Bar - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Je kater kwijtraken in ‘s werelds eerste Hangover Bar

Niets vervelender dan na een top-avond stappen, de volgende dag met een hard hoofd wakker worden. Maar de oplossing is nabij! Vanaf vrijdag 23 september tot en met zondag 25 september opent namelijk ‘s werelds eerste Hangover Bar de deuren in de Pijp in Amsterdam. Een bar die echt alleen toegankelijk is voor bezoekers met een kater….

De Hangover Bar (een initiatief van Matt Sleeps) is alleen geopend op de dagen wanneer de meeste Nederlanders wakker worden met een kater. Van vrijdag tot en met zondag tussen 10:00 en 18:00 kan iedereen die de avond ervoor te diep in het glaasje heeft gekeken terecht in de Hangover Bar. In de bar zullen de bezoekers van alle gemakken worden voorzien om zo snel mogelijk te herstellen. De ruimte is omgebouwd tot een groene oase en tussen de planten en palmbomen zijn bedden geplaatst. Ieder bed krijgt een eigen tv-scherm, zodat je als bezoeker liggend je favoriete films en series kunnen kijken terwijl ze genieten van katerbestrijdende hapjes en drankjes.

Natuurlijk wordt er in de bar geen bier en wijn geschonken, je wil immers zo snel mogelijk van je kater af. Daarom worden er enkel producten verkocht die helpen bij het bestrijden van een kater. Zo kan je herstellen met vitaminerijke smoothies en hydraterend kokoswater. Voor de grote trek is er een speciaal hangovermenu samengesteld dat door bezorgdienst foodora tot aan het bed bezorgd zal worden. Ook is er een zuurstofbar aanwezig om de longen te zuiveren en het herstelproces te versnellen.

Lees ook:  Wat te doen met 10 miljoen

De bar is niet vrij toegankelijk maar alleen open voor mensen die het ook echt nodig hebben. Aan de deur zijn er geen portiers maar hangover inspecteurs die controleren of bezoekers wel echt een kater hebben en er niet te fris uitzien. Toegang tot de bar is gratis. Heb je een hangover? Aanmelden kan via www.mattsleeps.com/events

Categories Events Gadgets

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Je kater kwijtraken in ‘s werelds eerste Hangover Bar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *