Elegante Franse taartjes en hippe kleding bij District 10/71

Shoppen wordt weleens vergeleken met sporten. Het topsport noemen, is misschien overdreven. Maar van alle kilometers die de gemiddelde vrouw (of man, maar toch vooral vrouw) te voet aflegt tijdens een dagje winkelen, word je best moe en dan is het fijn om weer even op te kunnen laden. Bij District 10/71 in Amsterdam begrijpen ze dat. In de prachtige, hippe concept store die op de hoek van de Van Baerlestraat en de Willemsparkweg zit, kun je uitrusten en bijkomen met een taartje.

District 1071 - daily cappuccino - lifestyle blogDistrict 1071 - daily cappuccino - lifestyle blog

District 10/71 heeft hiervoor de handen ineengeslagen met Petit Gâteau, de Franse patisserie met lekkere taartjes die in vers in de winkel bereid worden. De kenmerkende ronde taartjes zijn er in allerlei smaken: fruit, chocolade, meringue, voor ieder wat wils. En ze zijn goed geproportioneerd. Want ook dat is fijn als je de hele dag kleren aan het passen bent, niet te zwaar eten.

District 1071 - daily cappuccino - lifestyle blogDistrict 1071 - daily cappuccino - lifestyle blogBij District 10/71 kun je overigens niet alleen kleding krijgen, maar ook accessoires en leuke hebbedingen voor in huis. En neem voor, tijdens of na het shoppen vooral plaats in de etalage met een taartje en een kop. Of koffie of thee.

Lees ook:  WijnSpijs Wandeling

0 comments on “Elegante Franse taartjes en hippe kleding bij District 10/71

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *