Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Bloed, zweet en training - Bunk'r Rotterdam - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Bloed, zweet en trainen

Dat gebeurde met Fajah Lourens en Rico Verhoeven, in de BUNK’R in Rotterdam. Een absoluut diehard sportschool waar serieus trainen, competitie en resultaten boeken bovenaan staan. De BUNK’R is de eerste sportschool in Nederland die én een heuse officiële wedstrijd boksring in het midden van de school heeft én een officieel militair trainingsparcours, buiten ‘in de achtertuin’. Waar ook een hardloopparcours is en een zwembad(je). Alle gebruikte materialen zijn van hoogwaardige, bijna olympische kwaliteit in de kleuren zwart, rood en wit. Rauw, hardcore en afzien, dat straalt het interieur uit, maar bovenal professionaliteit. En daar ga je voor bij de BUNK’R.

Bloed, zweet en training - Bunk'r Rotterdam - Daily Cappuccino - Lifestyle BlogBloed, zweet en training - Bunk'r Rotterdam - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Opgeven is geen optie
Zo ook bij de masterclasses van Fajah en Rico. Fajah gaf de kick off met een pittige Tabata-training van 1,5 uur. Dit zijn high intensity oefeningen die in een trainingsset van 4 worden gegeven waarna je elke keer even rust hebt. Met recht een full killer body workout op de door Fajah zelf gemixte, heerlijke clubmuziek. Daarna was het tijd voor een heerlijke lunch, verzorgt door de BUNK’R, met verse broodjes (en verantwoord belegd natuurlijk), vers fruit en gezonde drankjes. En toen was het tijd voor Rico. Manmanman, wat een monster, wat een vechter. Rico stopt niet en dus wij ook niet, hij gaat voor perfectie in details, dus wij ook, hij gaat voor no pain no gain en dus, jawel, wij ook. Het zweet gutste uit elke porie en mijn spieren kreunden en kraakten. Hij legde ons de basisprincipes van kickboksen uit, we boksten tegen elkaar en trapten tegen de bokszak. Hij liep rond en corrigeerde, ‘harder, sneller, dieper in die squat, kracht!, hij kan wel wat hebben hoor!’ En juist toen we dachten, het einde is in zicht en we gesloopt op de grond zaten, kwam hij met een verhaal met een actief moraal. Bottom line: Opgeven is geen optie. En daarom werd de hardcore set buikspieroefeningen nog maar een keer herhaald.

Bloed, zweet en training - Bunk'r Rotterdam - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Must voor de bloedserieuze sporter
Wat een ongelooflijk geweldige ervaring was het. Een fraaie introductie van de BUNK’R die hiermee z’n ware stempel drukt. Rotterdam, de BUNK’R is top, een must voor de bloedserieuze sporter en een eerlijke club zonder poespas (niet vast aan jaarabo’s etc.). De BUNK’R wordt in september geopend. Houd de facebook-pagina in de gaten.

Bloed, zweet en training - Bunk'r Rotterdam - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

1 comment on “Bloed, zweet en trainen

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *