Muurdecoratie - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

3 x de leukste muurdecoratie

Een witte muur is ook maar een witte muur. Veel leuker én gezelliger wordt het als je met die, nu nog, kale muren in je huis iets leuks doet. Maar wat? Wij signaleren de volgende muurdecoratie-trends die van je huis in een mum van tijd een stylish interieur maken:

1) Verticale tuin
In opmars al een aantal jaren, deze verticale, groene wanden. Niet gek, want het tovert iedere kale muur om tot een letterlijk bloeiend en groeiend object om naar te kijken. Je hebt kant-en-klare verticale tuinen die je aan de muur kan bevestigen. Maar mooiste is toch wel om hiervoor maatwerk te gebruiken. Er wordt dan ook beter gekeken naar welke planten het goed doen binnen jouw leefomgeving. Belangrijk detail: om jarenlang van je verticale tuin te kunnen geniet is het belangrijk dat de planten in je muur goed worden onderhouden!

Muurdecoratie - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

2) Fotobehang
Een leuke manier om je interieur een originele en vooral persoonlijke twist te geven is door gebruik te maken van fotobehang. En het leukste is dan natuurlijk ook nog om je muur te behangen met een foto die je zelf gemaakt hebt, zodat je dagelijks kunt genieten de mooie herinnering die je hebt aan een bepaalde gebeurtenis.

Muurdecoratie - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Muurdecoratie - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

3) Vierkante wandobjecten
Nee, we hebben hier niet over ‘gewone’ schilderijen. Maar over zogenaamde wandsystemen. Oftewel: een object dat uit meerdere delen bestaat en van een afstandje bekeken één geheel vormt. Zoek op Google even naar wandsysteem en je hebt zo een aantal sites waar je terecht kan!

Muurdecoratie - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  Buutvrij
Categories Interior

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “3 x de leukste muurdecoratie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *