Panorama Rail restaurant

Romantisch dineren in een trein uit de jaren 60

Het klinkt nostalgisch én romantisch: sfeervol uiteten in een rijdende trein van meer dan 50 jaar oud. En dat is het ook! Daily Cappuccino genoot onlangs van een heerlijk viergangendiner in het Panorama Rail restaurant, samengesteld door niemand minder dan chef-kok Julius Jaspers.
Panorama Rail restaurant
Panorama Rail restaurant

Deze unieke beleving start op het klassieke Centraal Station in Amsterdam. Met champagne en een rode loper word je welkom geheten in twee volledig opgeknapte restauratierijtuigen uit de jaren 60. Een locomotief van meer dan 50 jaar oud die volledig in het teken staat van ontspanning en lekker eten. De reis duurt bijna drie uur en voert je langs Hollandsche landschappen en steden als Breukelen, Gouda, Rotterdam, Den Haag, Leiden en Haarlem, met als thuisbasis Amsterdam.

Panorama Rail restaurant
Je wordt verwend met een viergangendiner dat elke twee maanden wisselt. De couverts worden live aan boord bereid door Julius Jaspers en zijn team van ‘Julius Bar en Grill’ én zijn om te smullen! Fantastisch is dat er bij elk diner er een gastheer aan boord aanwezig die je alles kan vertellen over de bijzondere locomotief, rijtuigen en het Nederlandse spoor. Door deze verhalen ga je bijna verlangen naar de jaren 60. Hoe zou het zijn om in die tijd geboren te zijn?

Panorama Rail Restaurant3 Panorama Rail restaurant7

Nostalgisch dineren in deze trein kan voor € 99,- per persoon. Daar zit een treinreis en diner bij in. Daarnaast ondersteun je met deze prijs het behoud van de historische trein.

Meer informatie: www.panoramarail.nl

Lees ook:  Alles chocolade in Brussel

2 comments on “Romantisch dineren in een trein uit de jaren 60

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *