Healthbox - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Review: Healthbox

Zogenaamde subscription-boxen zijn hot. Een subscription box is een box met een bepaald thema, waar je een abonnement op kan nemen. Zodoende krijg je maandelijks een box toegestuurd vol nieuwe (verrassings)producten. Niet raar dat dergelijke boxen hip zijn, want het is natuurlijk ook meer dan leuk om maandelijks een box vol ‘cadeautjes’ bij de deur afgeleverd te krijgen.

Voorbeelden van subscription boxen zijn ondere andere Beautybox, ZBOX en de Healthbox. Laatstgenoemde ontvingen we recent en waren dan ook benieuwd naar de inhoud. In dit geval ontvingen we zelfs een speciale editie van de box: de Healthbox by Faya, een samenwerking tussen My Killer Body Motivation (van Fajah Lourens) en Healthbox.

Healthbox - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

De limited edition Healthbox by Fajah heeft een waarde van €120 maar is te koop voor €49,95. Wat zit er allemaal in?

– Cellulite Cup. Oftewel, een cup die cellulite te lijf gaat door deze vacuum te bevestigen op de huid. Stimuleert de doorbloeding en handig om afvalstoffen kwijt te raken.
– Jumping Rope
– Black Miniroll (voor zelf-massage van onder meer je voetzolen, armen en achillespees)
– Sportbay Elastiek, waar je een geweldig kont van schijnt te krijgen (altijd fijn…).
– Kneipp Massage Oil
– 3 x Orthica vitamines
– Squalan Pure Facial Oil
– En nog een Body & Fit Giftcard ter waarde van € 10,00

Healthbox - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Een mooie inhoud vinden wij allemaal op de redactie, die het de €49,95 ook waard is (het is daarmee namelijk niet een erg goedkope doos). Wat ons vooral opviel is dat er echt goede sport gadgets in zitten die je zelf misschien niet snel in huis haalt, maar wel heel handig en eenvoudig in gebruik zijn. Bijvoorbeeld een springtouw en de Black Miniroll.

Lees ook:  Dit zijn de lekkerste winterkoffies om bij op te warmen

Nu is de Faya box een special edition. Ontvang je de ‘normale’ Healthbox dan zitten er juist meer voedings-gerelateerde producten in (denk aan rauwe chocolade en Sulfree) én is de prijs ook een stuk lager, namelijk €24,95 per maand. Mocht je dus op zoek zijn naar een leuk cadeau voor jezelf of iemand anders dan is een abo op bijvoorbeeld de Healthbox zeker een origineel idee!

Healthbox - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Categories Food Life

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Review: Healthbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *