Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Healthbox - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Review: Healthbox

Zogenaamde subscription-boxen zijn hot. Een subscription box is een box met een bepaald thema, waar je een abonnement op kan nemen. Zodoende krijg je maandelijks een box toegestuurd vol nieuwe (verrassings)producten. Niet raar dat dergelijke boxen hip zijn, want het is natuurlijk ook meer dan leuk om maandelijks een box vol ‘cadeautjes’ bij de deur afgeleverd te krijgen.

Voorbeelden van subscription boxen zijn ondere andere Beautybox, ZBOX en de Healthbox. Laatstgenoemde ontvingen we recent en waren dan ook benieuwd naar de inhoud. In dit geval ontvingen we zelfs een speciale editie van de box: de Healthbox by Faya, een samenwerking tussen My Killer Body Motivation (van Fajah Lourens) en Healthbox.

Healthbox - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

De limited edition Healthbox by Fajah heeft een waarde van €120 maar is te koop voor €49,95. Wat zit er allemaal in?

– Cellulite Cup. Oftewel, een cup die cellulite te lijf gaat door deze vacuum te bevestigen op de huid. Stimuleert de doorbloeding en handig om afvalstoffen kwijt te raken.
– Jumping Rope
– Black Miniroll (voor zelf-massage van onder meer je voetzolen, armen en achillespees)
– Sportbay Elastiek, waar je een geweldig kont van schijnt te krijgen (altijd fijn…).
– Kneipp Massage Oil
– 3 x Orthica vitamines
– Squalan Pure Facial Oil
– En nog een Body & Fit Giftcard ter waarde van € 10,00

Healthbox - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Een mooie inhoud vinden wij allemaal op de redactie, die het de €49,95 ook waard is (het is daarmee namelijk niet een erg goedkope doos). Wat ons vooral opviel is dat er echt goede sport gadgets in zitten die je zelf misschien niet snel in huis haalt, maar wel heel handig en eenvoudig in gebruik zijn. Bijvoorbeeld een springtouw en de Black Miniroll.

Nu is de Faya box een special edition. Ontvang je de ‘normale’ Healthbox dan zitten er juist meer voedings-gerelateerde producten in (denk aan rauwe chocolade en Sulfree) én is de prijs ook een stuk lager, namelijk €24,95 per maand. Mocht je dus op zoek zijn naar een leuk cadeau voor jezelf of iemand anders dan is een abo op bijvoorbeeld de Healthbox zeker een origineel idee!

Healthbox - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Categories Body & Health Food

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

0 comments on “Review: Healthbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *