Havermoutje - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Havermoutje!

Ga je ergens ontbijten, dan staat er eigenlijk altijd wel havermout op de kaart tegenwoordig. Dat was 10 jaar geleden wel anders… Pascalle en Mathijs zijn ook havermout-fanaten en besloten eind 2013 een Instagram-account te beginnen met de toepasselijke naam @havermoutje. Met als doel om elke dag een nieuw recept online te zetten met haver als basisingrediënt. Iets dat tot op heden (bijna) elke dag gelukt is, onder andere dankzij het groeiende aantal volgers.

Havermoutje - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Havermoutje - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Havermoutje - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Eind januari 2015 kwam uit het groeiende succes zelfs een eerste kookboek genaamd Havermoutje voort. Een ware ode aan havermout. En nu… na Havermoutje is er Nootje. Het principe dat ze eerder bij Havermoutje hebben toegepast, gebruiken zee dit keer voor noten. Slim! Een boek met maar liefst zeventig recepten met noten als basisingrediënt.

En blijkbaar hebben Pascalle en Mathijs de smaak te pakken, want in oktober verschijnt ‘Kooltje’, met je raadt het al… allemaal koolrecepten!Havermoutje - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  8 x nieuwe food adresjes in Rotterdam
Categories Food

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Havermoutje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *