Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Havermoutje - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Havermoutje!

Ga je ergens ontbijten, dan staat er eigenlijk altijd wel havermout op de kaart tegenwoordig. Dat was 10 jaar geleden wel anders… Pascalle en Mathijs zijn ook havermout-fanaten en besloten eind 2013 een Instagram-account te beginnen met de toepasselijke naam @havermoutje. Met als doel om elke dag een nieuw recept online te zetten met haver als basisingrediënt. Iets dat tot op heden (bijna) elke dag gelukt is, onder andere dankzij het groeiende aantal volgers.

Havermoutje - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Havermoutje - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Havermoutje - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Eind januari 2015 kwam uit het groeiende succes zelfs een eerste kookboek genaamd Havermoutje voort. Een ware ode aan havermout. En nu… na Havermoutje is er Nootje. Het principe dat ze eerder bij Havermoutje hebben toegepast, gebruiken zee dit keer voor noten. Slim! Een boek met maar liefst zeventig recepten met noten als basisingrediënt.

En blijkbaar hebben Pascalle en Mathijs de smaak te pakken, want in oktober verschijnt ‘Kooltje’, met je raadt het al… allemaal koolrecepten!Havermoutje - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Categories Food

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

0 comments on “Havermoutje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *