Getest de rauwe chocoladeballen van Lovechock - Daily Cappuccinon - Lifestyle Blog

Getest: de rauwe chocoladeballen van Lovechock

Als je de gezondheidsgoeroe’s moet geloven, dan moeten we met z’n allen aan de rauwe chocolade. Bij rauwe chocolade worden de cacao bonen namelijk niet gebrand, maar koud gemalen. Hierdoor blijven veel van de met name van nature aanwezige antioxidanten (flavonoïden) behouden en in werking. Het merk Lovechock is een merk dat bekend staat om hun rauwe chocolade. Sinds enige tijd hebben ze ook de zogenaamde Lovechock Rocks in hun assortiment zitten. Oftewel verschillende noten en vruchten omhuld in een jasje van rauwe chocolade en superfoods.

In samenwerking met Testhut testten we deze gezonde chocoladeballen. Want rauwe chocolade is iets dat niet iedereen per se (gelijk) lekker vindt. Benieuwd naar ons oordeel? Bekijk het hier:

Lees ook:  4x de meest spannende must-see detectives
Categories Food

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Getest: de rauwe chocoladeballen van Lovechock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *