Fitness 2.0 - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Fitness 2.0

En toen was er OneFit, unlimited trainen. Nou ja, OneFit bestaat al even, maar ze zijn flink aan het uitbreiden. En dat is logisch, vinden wij. Want hoe fijn is het als je heel graag wilt sporten, maar niet vast wilt zitten aan jaarcontracten en één sportschool? Niet vastzit aan opzegtermijnen, geen inschrijfgeld hebt en je tijdens vakanties je lidmaatschap gewoon even stop kunt zetten? Je eigen tijd kunt indelen op een sportschool naar keuze? Dat je flexibel van sportschool naar sportschool kunt hoppen en zo de beste tijden en de beste lessen bij jouw drukke leventje vindt? Dat allemaal is OneFit. Voor maar €59,- per maand sport je onbeperkt bij meer dan 260 (top)sportscholen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Naast groepslessen kun je ook kiezen voor losse fitnesstrainingen. Je regelt alles heel gemakkelijk via de OneFit-app: lesje reserveren bij de sportschool naar keuze, aanschaffen van je Membercard of het (tijdelijk) stopzetten van je abootje.

Fitness 2.0 - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

OneFit gaat verder: Stel online je persoonlijke schema samen met al je favoriete workouts en de locaties. Ook kun je samen met een vriendin een membercard aanvragen. Spiek in het rooster van de ander en stuur elkaar motiverende workout invites. Weg met sleur van altijd maar dezelfde mensen en sportomgeving, nooit meer je stinkende best doen om op tijd voor die ene les te zijn. Want er zijn nog 10 scholen in de buurt waar jouw favoles een half uurtje later begint, hoe relaxt! Je hebt elke week keuze uit duizenden groepslessen en elke locatie mag je 4 keer per maand bezoeken. Of je nu in de mood bent voor yoga, crossfit, kickbokslesje, zwemmen of gewoon even old school met gewichten knallen? Alles is mogelijk met het all-in-one membership van OneFit. Dat noemen wij nog eens fitness 2.0.

Lees ook:  Healthy box met een oranje-vrouwenvoetbal-tintje

1 comment on “Fitness 2.0

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *