lg minibeam - daily cappuccino - lifestyle blog

Beam me up: je eigen bioscoop, altijd en overal

Wat heb je nodig: een hotelkamer met een witte muur, knuffelbeer (man/vrouw), eten en drinken. Of een groot tentzeil, of een huis met een vrije witte muur. En in alle gevallen: de allernieuwste LG Electronics Minibeam lumen. Want met deze kleine beamie heb je heel handig altijd en overal je eigen bioscoop bij je.

lg minibeam - daily cappuccino - lifestyle blog

De strak vormgegeven beamer is heel gebruikersvriendelijk. Zo biedt-ie een indrukwekkende, haarscherpe HD beeldkwaliteit en is hij te gebruiken met verschillende apparaten en video on demand. De Minibeam heeft Wi-Fi en bluetooth om verschillende media makkelijk en goed af te spelen via je mobiel, laptop, iPad, you name it. Bluetooth maakt het daarnaast mogelijk om geluid via externe speakers af te spelen. Alle externe audiosystemen kunnen simpel worden ingeplugd voor een nog betere geluidservaring. Al hebben de projectoren ingebouwde speakers met ook een fijn geluid. Minibeam bezit een ingebouwde batterij en is volledig snoerloos.

Er zijn twee verschillende projectors die dankzij de LED-technologie extra compact zijn en gaan tot 30.000 branduren mee. Dit houdt in dat je de Minibeam lumen tien jaar lang acht uur per dag kunt gebruiken voordat je de lamp moet vervangen. Tijd zat dus. Hij past gemakkelijk in je trolley, je handtas of een ruime binnenzak. Naast relaxt films kijken is de beamer ook heel goed inzetbaar voor een presentatie of een potje gamen. Prijzen liggen tussen de € 300,- en € 600,-. En dan, last but zeker not least: de LG Minibeam Pro. De Home Theather LED projector. Deze ieniemini heeft de Reddot Award 2016 in da pocket. Ter grootte van een klein pak melk met loepzuiver beeld. Iets duurder, dat wel, maar dan heb je ook wat. Leuk, voor je Netflix-series. Beam me up!

Lees ook:  Iedereen aan de kokedama (kokeda-wat?)

lg minibeamer - daily cappuccino - lifestyle blog

1 comment on “Beam me up: je eigen bioscoop, altijd en overal

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *