bun-van-bed-daily-cappuccino-lifestyle-blog

Bijzonder droombed op wielen

Slapen in een Volkswagenbusje is niet zo raar. De laatste jaren juist ook meer dan hip. Mensen, jong én oud, die een busje zelf opknappen of huren en zo heel Europa doorkruisen. Maar een zelfde soort busje dat werkelijk als bed dient in je slaapkamer. Dat klinkt haast als een te mooi jongensboek. En toch is het mogelijk!

bun-van-bed-daily-cappuccino-lifestyle-blog

Bun Van, ontworpen door het design bureau Circu, is namelijk gebaseerd op dat wereldberoemde Volkswagenbusje. In realiteit is het een fiberglass reproductie, uitgerust met een comfortabel bed. Prijzen worden niet vermeldt op de website. Oftewel: made by order. Een droombed voor ieder jongetje, maar wel een met een flink prijskaartje waarschijnlijk.

bun-van-bed-daily-cappuccino-lifestyle-blog

O ja… op zoek naar een net zo tof bed voor je dochter? Circu heeft ook een bed in de vorm van een schelp in het assortiment. Voor ‘echte’ zeemeerminnnen….

Lees ook:  Familie hangmat
Categories Gadgets Kids Wheels

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Bijzonder droombed op wielen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *