Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Op kamers betaalbaar zeeman - daily cappuccino - lifestyle blog

Betaalbaar op kamers

Al een tijdje is Zeeman bezig met een hippe, nieuwe koers. De keten ondergaat momenteel een flinke vernieuwingsoperatie van de winkels begonnen, die in totaal drie jaar gaat duren. Wat er allemaal gaat veranderen? De graaibakken worden vervangen door rekken en het boegbeeld van de winkel (de matroos) verdwijnt langzaam uit de campagne-uitingen. Eén van de leuke acties van de afgelopen maanden, die ook enorm aansloeg was een trouwjurk ter waarde van €29,99. Die ook gelijk stijf uitverkocht was.

En nu komen ze met een nieuwe actie gericht op aankomende studenten. Want in september gaat weer een hele lichting studenten op kamers en daar hoort natuurlijk een (betaalbare) inboedel bij.

Op kamers betaalbaar zeeman - daily cappuccino - lifestyle blogOp de Zeeman webshop is er dan ook een handige checklist te downloaden zodat je kunt zien wat je eigenlijk alllemaal nodig hebt wanneer je op jezelf gaat wonen. Ook kun je het gehele pakket in één keer bestellen. Leuk als cadeau voor je kind of natuurlijk gewoon voor jezelf. Alle artikelen zijn sinds 13 augustus online en in de winkels verkrijgbaar.

Leuke extra: wanneer je voor meer dan 25 euro op de webshop aan spullen bestelt krijg je er een hele grote tas bij waarmee je je vieze was naar huis kan nemen. De online actiecode hiervoor is: thanksmom. Dat vinden wij humor!

Categories Life

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Betaalbaar op kamers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *