Alma Bicycles - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Alma Bicycles: oogstrelende Dutch design fietsen

Een fiets ontworpen vanuit het basisidee dat het een onderdeel van je interieur zou moeten zijn. Waar je blij van wordt elke keer weer als je erop springt voor een ritje. En vervolgens moest het ook nog een ontwerp zijn dat uit één vloeiende lijn zou bestaan om het praktische én esthetische karakter van de fiets te benadrukken. Dat alles resulteerde in Alma Bicycles. Super mooie design fietsen van Nederlandse makelij.

Alma Bicycles - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Alma Bicycles - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Het Alma-fietspareltje wordt volledig handgemaakt in Nederland en wordt op maat voor je gemaakt als je er een bestelt. Je kan de fiets daardoor ook samenstellen zoals jij dat wilt. Zo kan je kiezen uit twee kleuren bamboe (natural en caramel) en uit drie kleuren staal (zwart, grijs en wit). Elke fiets krijgt zijn eigen serienummer dat altijd begint met FR.# wat staat voor Frame Number.

Prachtige fiets met een, te verwachten, aardig prijskaartje… Voor 2850 Euro is ie namelijk voor jou. Dat wordt sparen!

Alma Bicycles - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Alma Bicycles - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  Fietsen als lifestyle
Categories Wheels

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

1 comment on “Alma Bicycles: oogstrelende Dutch design fietsen

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *