Glazen cadeaus - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

3 x glazen cadeaus voor hem

Een set mooie glazen geven is hipper dan ooit. Bijzondere koffieglazen, jeneverglaasjes en andersoortige glazen drankomhulsels kan je in elke concept store wel verkrijgen. Maar met welk glazen cadeau voor hem maak je je man, vriend of vader nu echt blij? Wij selecteerden 3 top cadeaus. Maar kijk uit… het is wel breekbaar!

1) Decanteerkan
Geef je een decanteerkan, dan maak je zeker indruk bij de echte wijnkenner. Door de wijn te decanteren (oftewel het overschenken van wijn in een glazen karaf) kan je de droesem (het bezinksel) van de wijn scheiden. Ook kan je er door te decanteren voor zorgen dat er bij oude wijn lucht komt, zodat de wijn zich als het ware opent en minder zwaar wordt. De wijn uitserveren kan ook met deze kan. Ben je slim dan kies je voor een decanteerkan met deksel, zodat je de resterende wijn kan bewaren.

Glazen cadeaus - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

2) Whiskyglazen
Je hebt Whiskyglazen en je hebt Whiskyglazen…. Wil je echt een stijlvol exemplaar geven? Koop dan een set Whiskyglazen met ronde bodem van het Zweedse merk Sagaform Bar. Om het af te maken geef je er ook nog zogenaamde Whisky stenen bij; herbruikbare ijsblokken die niet smelten. Handig!

Glazen cadeaus - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

3) Espresso glazen
Cadeaus die met koffie te maken hebben doen het eigenlijk altijd goed. Geef je een set dubbelwandige espresso glazen cadeau, dan weet je zeker dat je goed zit. Een mooi luxe-product dat je niet snel voor je zelf koopt. Laat de koffie nog lekkerder smaken…

Glazen cadeaus - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  Een stylish VR-bril ontworpen door Jan Taminiau
Categories Gadgets

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

1 comment on “3 x glazen cadeaus voor hem

  1. Ik had hier nog helemaal niet aan gedacht! Ik zat mezelf helemaal gek te zoeken naar lekkere luchtjes en mooie horloges maar mijn man is gek op wijn! Bedankt voor de tip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *