Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Thermen Bussloo ultiem relaxen - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Ultiem relaxen gebeurt in Bussloo

Je hebt relaxen en je hebt: RELAXEN. Vanaf Rotterdam rijd je in ongeveer anderhalf uur naar Voorst. En hier ligt het ultieme relaxparadijs: Thermen Bussloo. Nu heb je me al snel met eigengemaakte cheesecake en goede koffie, maar Bussloo is écht net even anders dan de andere thermen.

Gelegen aan het prachtige meer van Bussloo daalt hemelse rust op ons neer zodra we uit de auto stappen. Dit geweldige wellnesscentrum is kleinschalig opgezet en supergroot in aanbod. Na de koffie en absurd lekkere cheesecake op een zonovergoten terras, beginnen we aan onze eerste saunaronde. Binnen, buiten, we zwemmen wat, liggen in hangmatten te soezen in de zon en slurpen verrukkelijk gezonde groentesmoothies naar binnen. Na een bescheiden plons in een van de vele bubbelbaden in de prachtige tuin die het complex siert, is het tijd voor een lichte lunch. Eigenlijk zijn we niet zo van de buffetten, maar dit buffet is looking nasty good. En zo smaakt het ook. Het supervriendelijke, servicegerichte personeel maakt ons wegwijs en wij nemen plaats aan de waterkant, vingerlikkend.

Thermen Bussloo ultiem relaxen - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Terwijl we ons klaarmaken voor een volgende saunaronde, lopen we tegen een groot scherm op. Dit vertelt ons de enorme verscheidenheid aan opgietingen en belevenisprogramma’s. Verrast zijn we, want de hele dag door zijn er uiteenlopende gratis opgietingen én ontspanningsrituelen waaraan je kunt deelnemen. Kleine greep: Relaxopgieting, Banja gezondheidsritueel, door Thermen Bussloo ontwikkelde klank-/kleur- en geurritueel ‘Kailash’, gezichtmaskerritueel, Chinese meditatie. Wij kiezen voor de belevenis ‘Chi Neng Qigong’ en een opgieting in de Azië-sauna: een warmte- en reukgenot. Basilicum en lavendel komen voorbij en worden samen met de warmte door handdoeken in de sauna verspreidt. We ondergaan het in trance. Chi Neng Qigong is een Chinese vorm van yoga die onder andere je energie in balans brengt en je immuunsysteem versterkt. Precies wat we nodig hebben in ons hectische leven.

Thermen Bussloo ultiem relaxen - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Als afsluiting duiken we het zachte massagebed op voor een sportmassage van 25 minuten. Zelden een sportmassage ervaren die zo vakkundig, met aandacht en zorg is uitgevoerd. Ik ben ongelooflijk zen. Thermen Bussloo doet meer dan wat het belooft, winnaars zijn het, in het totaalaanbod, van eten tot beleven. We komen zeker nog een keer terug, blijven we wel slapen. Want Thermen Bussloo heeft ook nog zijn eigen 4-sterren hotel, met uitzicht op het meer. Ultiem relaxen.

Thermen Bussloo ultiem relaxen - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog
Een heerlijke sportmassage van 25 minuten kregen we…

0 comments on “Ultiem relaxen gebeurt in Bussloo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *