downhill trail innsbruck - daily cappuccino - lifestyle blog

Summer hit: bloedstollende downhill trail

Hé thrill seekertje, wil jij die adrenalinestoot sky high door je aderen voelen en gillend hard van de bergen? Trek je fietsbroek aan, helm op en ga als de donder naar de nieuwe downhill trail in de bergen van Innsbruck! Deze zomer wordt in het Muttereralm park een nieuwe bloedstollende down hill mountainbike trail geopend. En dat op slechts 20 minuten rijden van het bruisende stadshart van Innsbruck! Hoe tof is dat, van down hill naar down town!

downhill trail innsbruck - daily cappuccino - lifestyle blog

De route van de nieuwe downhill trail stuurt lefgozers en -dames over steile paden van de top to bottom. Rakelings met een bloedstollende snelheid ‘vlieg’ je langs ruige rotsen, omgevallen bomen en over hoge schansen. Tijdens de rit gaat het om het tactisch kiezen tussen de kortste en de snelste route. Must-have: een mountainbikes met voor- en achtervering. Kun je ook de volgende dag nog een keer, zonder pijnlijke, blauwe plekken. Met een lift worden jij en je fiets naar de start van het parcours gebracht, bovenop de berg. Jump on and enjoy the ride down! De nieuwe downhill route is een uitdaging voor zowel de beginnende als gevorderde biker. Half juli wordt het eerste deel van de trail geopend en begin augustus het tweede deel. Niet zo’n dare devil, maar wel dapper genoeg? Ga dan pumptracking over het pumptrack parcours naast het parkeerterrein van de downhill trail. Het parcours bestaat uit golvende paden met scherpe bochtjes. De pumptrackbaan fiets je met elk type mountainbike.

Nog even kort over Innsbruck: een 800 jaar oude, bruisende stad in Tirol/ Oostenrijk. De bergen en natuur rond de stad maken Innsbruck tot een populaire bestemming voor de actieve vakantieganger. De stad is omringd door fiets- en wandelroutes. Innsbruck en omgeving bieden culturele highlights en sportieve hoogtepunten, in zomer én winter.

Lees ook:  Tips & Tricks: hoe kies je de beste stoel in een vliegtuig?

downhill trail innsbruck - daily cappuccino - lifestyle blog

0 comments on “Summer hit: bloedstollende downhill trail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *