Frisdrankwinkel Dorstlust - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

New Hotspot: Frisdrankwinkel Dorstlust

Hey, dat is leuk! Waar we vorig jaar nog schreven over het leuke online initiatief Dorstlust, een online frisdrankwinkel waar je de mooie, meer verrassende soorten frisdrank die (buurt)landen rijk zijn kan aanschaffen, is de shop nu ook offline te vinden. En wel op de Pretoriusstraat te Amsterdam, waar het afgelopen maand haar deuren opende. Het was nog een hele klus om het pand, waar voorheen een Marokkaans theehuis in zat, om te toveren tot een Dorstlest-passende sfeer. Maar het resultaat mag er zeker zijn!

Frisdrankwinkel Dorstlust - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Frisdrankwinkel Dorstlust - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

De Drankerij, zoals ze het hebben betiteld, moet hét platform op het gebied van dranken in Amsterdam worden. In de eerste frisdrankwinkel van Nederland is echter niet alleen frisdrank te verkrijgen, zoals dat wel online het geval is, maar je kan er ook een kleine selectie van de tofste booze vinden. Uiteraard met als doel om te mixen met één van de soorten frisdranken (maar goed, puur kan natuurlijk ook…). Ben je kortom op zoek naar prachtglazen, cocktailinspiratie en garnering? Dan ben je bij Dorstlust aan het juiste adres.

Frisdrankwinkel Dorstlust - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  Brandpunt: coffee & cool stuff
Categories Food

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “New Hotspot: Frisdrankwinkel Dorstlust

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *