Hangende Hot Tub - Hydro Hammock - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Poedelen in een hangende hot tub!

Een druk leven hebben is tegenwoordig heel gewoon, maar er dan ook alles aan doen om uitzonderlijk goed te kunnen ontspannen hoort daar ook bij. Vergeet luxe vakanties, wellness resorts en je wekelijkse ontspanningsmassage. Nu in de categorie ‘ultieme ontspanning’: de Hydro Hammock.

Wellicht heb je er al eerder over gehoord want vorig jaar is via Kickstarter het doel behaald is om deze geweldige ontdekking te kunnen produceren. Nu is de hangmat slash hot tub eindelijk in productie gegaan. Jawel, je hoort het goed, de combinatie tussen een hangmat en hot tub is een feit. Je kan dus lekker tussen de bomen hangend en stomend heet badderen. De hangmat is gemaakt van waterproof canvas waar een pomp voor het warm houden van het water bij hoort. In de zomer kun je het natuurlijk ook als verkoelend hangbadje gebruiken. Helemaal fantastisch aan de hangmat zijn de USB-poorten die erin gemaakt zijn om bijvoorbeeld je telefoon op te kunnen laden.

Hangende Hot Tub - Hydro Hammock - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Een koopje is de Hydro Hammock niet, voor €300 heb je het hangende deel, maar je wil natuurlijk wel de volledige ervaring en er de warmte pomp bij hebben. Deze kost nog eens €1100.

Lees ook:  5 tips voor je bezoek aan Juventus

2 comments on “Poedelen in een hangende hot tub!

  1. Hahah hoe komen ze erbij! Mij lijkt het toch niet zo veilig als mijn eigen hottub. Ik kan mezelf niet voorstellen dat dit ontspannen voor mij kan zijn. Tevens vraag ik me af hoe je dit moet bevestigen. Leuk idee dat wel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *