Magnum Double - Release the Beast - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

De Magnum Double viert haar terugkeer met champagne en Kriss Kross

Magnums eten en champagne drinken, daar zegt een mens geen nee tegen. Zeker niet als het op een feestje is dat plaatsvindt in de Amsterdamse Supperclub, waar dan ook nog eens Kriss Kross komt draaien.

Omdat het feest op een donderdagavond plaatsvond, was vroeg pieken wel van belang. Maar dat was geen probleem, aangezien je bij het binnenstappen van de zaal direct het late avond gevoel kreeg. Het feest deed zijn dresscode, Wild Glamour, eer aan. Deze was uiteraard gekozen in het kader van de gloednieuwe marketingcampagne voor de Magnum Double met de leus Release The Beast. Op de witte muren van de Supperclub werden foto’s van Kendall Jenner (het boegbeeld van de campagne) geprojecteerd, afgewisseld met beelden van een luipaard en, niet te vergeten, de appetijtelijke Magnum Double waar de karamel vanaf droop.

Magnum Double - Release the Beast - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Na het genieten van de omgeving was het tijd voor de eerste Magnum (er werd terecht aangenomen dat er meer dan één ijsje per persoon te verkrijgen was). Bij binnenkomst hadden we een heuse Magnum-stand gespot, waar je je eigen variant kon creëren. Keuze uit melk, puur of witte chocolade met toppings als rozenblaadjes, hazelnoot en stukjes meringue en dan nog een flinke sliert chocolade erover heen. De Magnum-liefhebber kon zijn hart ophalen bij dit kraampje, waar het eindresultaat feestelijk gepresenteerd werd. Zoals al eerder gezegd, hoefde het niet bij één ijsje te blijven. En hoewel je in zo’n grote zaal gemakkelijk ongegeneerd nog een keer in de rij voor de selfmade-Magnum kon kruipen, beperkten we netjes de schade. Zeker omdat we van een afstand zagen dat er nog een lading sushi onze kant op kwam.

Lees ook:  8 x nieuwe food adresjes in Rotterdam

Magnum Double - Release the Beast - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Uitbuiken was goed mogelijk op de grote witte loungebanken. Alhoewel het zonde was om niet met de voetjes van de vloer te gaan op de aanstekelijke muziek met een glas champagne of een cocktail in de hand.

1 comment on “De Magnum Double viert haar terugkeer met champagne en Kriss Kross

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *