Getest: The North Face Duffel - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Getest: The North Face Duffel

Een week zeilen in Griekenland op een 49-voeter. Een onervaren zeiler denkt dan dat er wel voldoende ruimte aan boord is. Daarom was ik wat verrast dat op de paklijst het advies stond om vooral de hardcover Samsonite thuis te laten. Alleen handbagage is door de onvoorspelbaarheid van het weer geen optie. Dus niet op pad zonder warme kleding en een waterdichte jas.  Een ideaal moment dus om de nieuwe Base Camp Duffel van The North Face uit te proberen.

Getest: The North Face Duffel - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Getest: The North Face Duffel - Daily Cappuccino - Lifestyle BlogDe Duffel van The North Face is oorspronkelijk ontwikkeld voor expedities in het hooggebergte. Naast voldoende pakruimte wil je dan ook dat je spullen veilig en droog blijven. En dat lukt wel met deze nieuwe Base Camp. Als je ‘m in je handen krijgt, voel je meteen dat deze tas wel tegen een stootje en een flinke pets water kan. Over de hoeveelheid ruimte heb ik ook niets te klagen. De inhoud is ruim voldoende om een week kleding in te stouwen. En zelfs als je ‘m lekker vol propt gaat dat niet ten koste van het draagcomfort. De praktische handvatten zorgen dat je deze duffel altijd makkelijk meeneemt in de trein.

boot

Groot pluspunt zijn de banden waardoor je eigenlijk meteen een comfortabele rugzak hebt. Zeker op weg naar de luchthaven is dat een prettige bijkomstigheid. Zorg trouwens wel dat je alle banden en straps goed vastsjort. Op het vliegveld in Athene zijn ze heel streng. Ik was wat slordig geweest en dan moet je je tas bij een speciale balie afgeven. Da’s natuurlijk zonde van de tijd. Tot slot het design. De Base Camp Duffel OG is alles behalve saai. Door het coole design haal je jouw tas er zo uit op de bagageband op Schiphol. Heel praktisch, want ook na een heerlijke zeilweek is het fijn om snel naar huis te gaan!

Lees ook:  Een outdoor trip romantisch? Wij geven tips voor een intiem avontuur!

Getest: The North Face Duffel - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

0 comments on “Getest: The North Face Duffel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *