Eigenzinnige food art - daily cappuccino - lifestyle blog

Eigenzinnige food art

De in Sydney woonachtige kunstenaar Danling Xiao, werkend onder de naam Mundane Matters, maakt kunstige sculpturen uit voedsel om zo mensen te inspireren tot een meer duurzame en creatieve levensstijl.

Eigenzinnige food art - daily cappuccino - lifestyle blog
Danling Xiao

Sinds 2015 heeft Danling zichzelf de taak gesteld om elke dage één kunstwerk te maken, waarbij groenten en fruit het hoofdbestand (grotendeels) zijn. Naast haar kunst, geeft ze ook nog lezingen over duurzaamheid en geeft ze zero-waste workshops.

Op zoek naar wat broodnodige maandagmorgen-inspiratie? Bekijk dan vooral Danling haar website of Instagram-account!

Eigenzinnige food art - daily cappuccino - lifestyle blogEigenzinnige food art - daily cappuccino - lifestyle blog Eigenzinnige food art - daily cappuccino - lifestyle blog  Eigenzinnige food art - daily cappuccino - lifestyle blog Eigenzinnige food art - daily cappuccino - lifestyle blog

Lees ook:  Koken met Aanbiedingen
Categories Design Food

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

1 comment on “Eigenzinnige food art

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *