The Dominican & The City - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

The Dominican & The City

Hoog tijd voor een positief bericht uit het hart van Europa. Geïnspireerd op Carrie Bradshaw en haar avonturen in The City, bestaat er nu de mogelijkheid jezelf veel dichterbij huis in dergelijke sferen onder te dompelen. The Dominican Hotel in Brussel biedt namelijk pakketten aan die zorgen voor een extra portie genieten tijdens een weekendje weg.

Bij het boeken van een hotelkamer of –suite is er de optie om een City Box toe te voegen aan het verblijf. Zodoende staat er bij aankomst een verrassende box klaar met allerlei uitnodigende kleinigheden die het (romantische) verblijf nét even iets aangenamer maken. Bedoeling is dat verschillende gelegenheden ook zorgen voor diverse samenstellingen van The City Box. Thinking inside the (city) box zou zo ook mogelijk zijn met thema’s als Valentijnsdag, Pasen, zomer en kerst.

Maar even eerlijk, zowel met als zonder box is The Dominican een erg aangename locatie om te vertoeven. Ondanks de chique, historische en oh zo stijlvolle uitstraling is het een venue voor een variërend publiek: van lui uit de modewereld en politici tot de rasechte locals. Waar het bij ons nog rustig was, biedt de BRUT-avond op vrijdag zeker perspectief voor een appetijtelijk avondje uit (in eigen hotel). Bubbels, Belgische frieten, een heerlijke truffelmayonaise, en behoorlijke beats zijn de ingrediënten voor een goed vrijdagavondvermaak.

Niet alleen is de basis voor een fijne hotelovernachting meer dan aanwezig, een oog voor detail is ook wat The Dominican kenmerkt. Wat mij opviel en zal bijblijven, is de aangename geur die overal de hotelgangen en –ruimtes vulde. Fris en subtiel, en speciaal ontwikkeld voor The Dominican. Daarnaast draagt het personeel verschillende outfits gedurende de dag en avond, om zo de harmonische sferen ten goede te komen.

The Dominican & The City - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog The Dominican & The City - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  Travel: Living the expat life in Qatar

0 comments on “The Dominican & The City

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *