Tas voor de vouwfiets

Vouwfietsen zijn al een tijdje bon ton. Sterker nog, merken als Brompton hebben hele communities weten te creëren rond het opvouwbare fietsje. Niet in de laatste plaats komt dat tot uiting in de reeks aan accessoires die tegenwoordig beschikbaar zijn voor de vouwfiets. Brompton brengt bijvoorbeeld nu een nieuwe lijn tassen uit.

En eerlijk is eerlijk, daar zitten best mooie exemplaren tussen. De Roll Top Bag is een praktische courier-bag met een fris, strak uiterlijk in gewaxed katoen of zwart met lime-elementen. De flap aan de bovenkant zorgt ervoor dat je de tas kleiner en groter kunt maken, afhankelijk van de hoeveelheid spullen die je bij je hebt. Je kunt hem uiteraard over je schouder dragen, maar middels een extra blokje aan het stuur kun je hem ook daar makkelijk aan ophangen. Hiermee kun je wel tot 10kg aan bagage meenemen.

Ook nieuw is de Tote bag in de kleuren Cherry Blossom en Turkish Green met lederen riemen en een zwarte versie in katoen. Deze zijn gezien de kleurtjes en uitvoering vooral op de vrouwelijke vouwfietsers gericht. Voor de mannen zijn er nieuwe zadeltasjes die net wat meer opbergruimte bieden voor bijvoorbeeld wat tools die je onderweg nodig kan hebben.

De tassen zijn nu wereldwijd beschikbaar in alle Brompton Junction Stores en bij dealers, en beginnen bij zo’n 110 euro.

Brompton koffie tas brompton tote bag Brompton stuur tas

Lees ook:  Fiets-bureaulamp

1 comment on “Tas voor de vouwfiets

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *