Single en op vakantie? Zo reis je met vibes

Yay, het vakantieseizoen is aangebroken en het nationale dagdromen over verre/zonnige/relaxte bestemmingen kan beginnen. Heb jij je vakantie al geboekt, of zijn al je reismaatjes reeds bezet, blut of niet geïnteresseerd in jouw reisdoel? Als single kan reizen een uitdaging zijn. Goed nieuws voor reislustige vrijgezellen, wij spotten een organisatie die single reizen met fijne vibes aanbiedt.

Je herinnert je vast wel dat schoolreisjesgevoel van vroeger. Heerlijke trips waren dat. Zo ongedwongen, je kon lekker jezelf zijn en ondertussen was het razend gezellig om met een groep leeftijdsgenootjes op te trekken. En zat er bij jou ook niet iemand in de klas waar je stiekem een oogje op had?

kroatië-groep

Die vibe, die is er tijdens de single reizen van VillaVibes. Toen oprichter Harold als vrijgezel zelf op zoek ging naar reizen en weekenden zag hij vooral stoffigheid, eenzaamheid en volledig ingevulde dagprogramma’s. Dat kan anders, dacht de reclameman, en organiseerde ontspannen weekenden met 30 singles in een kasteel in de Ardennen.

Dat weekend bestaat nog steeds, maar inmiddels is het reisaanbod uitgebreid met andere fijne droombestemmingen. Bewonder de mooie kusten van Griekenland of Kroatië tijdens een zeilreis, ga mee op hike of bike trip naar Mallorca of de Pyreneeën, vertrek voor een weekendje weg, boek een strandvakantie of wil je juist lekker uitrazen op Ibiza?

VillaVibes-SingelReis-Zeilen

mountain_vrouw_man_bergop

Met de bestemming zit het dus wel goed, maar wat maakt reizen met VillaVibes dan zo leuk? Ze beloven te zorgen voor een ultieme vakantiebeleving door de kans op gelijkgestemden zo groot mogelijk te maken. Lekker op pad met grote groepen leeftijdgenoten die van dezelfde activiteiten houden als jij. Niets zo leuk als een beetje bonden op vakantie toch?

Lees ook:  Amália: Nederlands eerste Portugese conceptstore

1 comment on “Single en op vakantie? Zo reis je met vibes

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *