Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Vrolijke reisgidsen - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Reisgidsen met een twist

Ga je op vakantie of stedentrip dan is het altijd even zoeken naar de juiste reisgids. Je wilt namelijk vaak wel de toeristische highlights zien, maar ook weer niet al te veel andere toeristen tegenkomen in bijvoorbeeld de restaurantjes waar je gaat eten. Onze tip voor leuke, originele gidsen: die van Herb Lester Associates.

Hun insteek is namelijk erg fijn. Waar de meeste gidsen je alles proberen te vertellen wat er teien en te doen is in een stad. Probeert Herb Lester Associates juist te vertellen hoe je er echt van kan genieten. Wat maakt de stad nu zo onderscheidend? Wat zijn de ‘duistere’ plekken die juist tof zijn om te bezoeken? Maar natuurlijk worden de highlights ook genoemd, maar dan vanuit een vers perspectief. Dit alles doen ze door het onderzoeken van een stad op de ouderwetse manier. Oftewel: vrienden, kennissen, taxichauffeurs, iedereen wordt gevraagd naar de tips voor hún stad.

Vrolijke reisgidsen - Daily Cappuccino - Lifestyle BlogVrolijke reisgidsen - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Het resultaat zijn titels als ‘An uncle’s guide to London‘, ‘How to find old New York‘ en ‘It’s nice to be alone in Paris‘. Ook leuk zijn de ‘How to read the menu‘ gidsjes, die je helpen een Spaans, Italiaans of Franse menukaart te ontcijferen. En de prijs? Die is ook om vrolijk van te worden. Een gids heb je al voor ongeveer 4 Pond!

Vrolijke reisgidsen - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Categories Travel

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Reisgidsen met een twist

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *