Mini-boomhutten - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Mini-boomhutten

Boomhutten bouwen, iets waar je als volwassene toch niet helemaal meer mee kan aankomen. Maar niets is minder waar. Kunstenaar en decorontwerper Jedediah Corwyn Voltz bouwt namelijk mini-boomhutten in bonsai bomen, vetplanten en kamerplanten.

Mini-boomhutten - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Mini-boomhutten - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Zijn boomhutten-serie, met de naam ‘Somewhere Small’, bestaat uit meer dan 25 kleine houten huisjes die tot in de kleinste details zijn uitgewerkt. Mooi is ook dat Jedediah de mini-boomhutjes zo maakt dat ze de planten niet beperken in hun groei, maar juist met ze laat mee-groeien door gebruik te maken van verschillende bouw-niveaus en kleine ladders.

Mini-boomhutten - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Wil je kortom iemand verrassen met niet zomaar een plant? Koop dan één van de werken van Jedediah; originaliteitsprijs gegarandeerd.

Mini-boomhutten - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Mini-boomhutten - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Mini-boomhutten - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  Royal Showpieces
Categories Design Gadgets

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Mini-boomhutten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *