Je eigen pizzaoven - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Mamma mia, je eigen pizzaoven!

Niets lekkerder dan een pizza uit een houtoven. Maar ja, wil je hem echt ‘fatta in casa’ dan is dat toch niet voor iedereen weggelegd: een oven is best duur, neemt aardig wat ruimte in beslag en is ook nog eens moeilijk te verplaatsen. Om die reden bedacht Pieter Städler de Pizzaoven Brick Oven (zijn afstudeerproject voor de Design Academy Eindhoven), een traditionele pizzaoven maar dan geminimaliseerd om hem gebruiksvriendelijk(er) te maken.

Je eigen pizzaoven - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Je eigen pizzaoven - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Door het vuur te verplaatsen van de zijkant naar de onderkant van de pizzasteen is het wel nog steeds een echte houtoven. Zie je het dus wel zitten om aanstaande zomer je eigen pizza te bakken in je éigen pizzaoven? Via de website www.stadlermade.com/brickoven is ie voor €389,- te koop. Wel nog even zelf bakstenen regelen (daardoor ziet elke pizzaoven er ook weer anders uit…)!

Je eigen pizzaoven - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog
Pieter Städler

Je eigen pizzaoven - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Je eigen pizzaoven - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  5 x in deze hotels wil jij wel wakker worden
Categories Food Gadgets

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Mamma mia, je eigen pizzaoven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *