Food Truck Festival TREK - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Leven als een Bourgondiër in eigen stad!

Voor het derde achtereenvolgende jaar zal het gratis Food Truck Festival (TREK) weer door ons land karren met de nodige verslavende versnaperingen en geanimeerd entertainment. En ze beginnen – hoe kan het ook anders – in de wereldstad Rotterdam.

Food trucks zijn al even een ware happening, maar ze worden steeds populairder. Overal poppen ze up en de voorloper van deze pop up is toch wel Festival TREK. En wat een geluk, wat een heerlijkheid want van 6 tot en met 8 mei – precies in de warme, picknickbarbecuedagen – doet de TREK-karavaan zijn intrede in Rotterdam. En wel in het o zo fijne, bekende Roel Langerakpark naast Diergaarde Blijdorp. Wat kun je verwachten? Nou, eten, heel veel eten en drinken in alle soorten en maten. Vanuit alle uithoeken van de wereld met een praal aan smaken, kleuren en fantasieën. Tientallen mobiele keukens tovert het park om tot één groot sfeervol openluchtrestaurant. Het lekkerste eten, de leukste live muziek en een variëteit aan theatervoorstellingen maken TREK een ware smaakexplosie. Zang-, muziek- en theatertalent krijgt de kans om op de bühne de sterren van de hemel te spelen en misschien wel door te breken! Eigen drinken en eten meenemen is niet toegestaan daarnaast kent TREK nog wat huisregeltjes.

Food Truck Festival TREK - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Op TREK betaal je geen entree, maar bij je bestelling van het eerste drankje, betaal je een kleine vergoeding van € 2,50 voor een speciaal Festival TREK glas. Dit is een milieuvriendelijk hardplasticglas dat je het hele festival kunt gebruiken en ook thuis. Een tweede, derde of vierde drankje? Geef het glas af bij de bar, dan spoelen zij het schoon en krijg je een nieuw exemplaar voor je volgende bier, wijn of fris. Liever je wijn ‘op een steeltje’? Dan kun je voor € 3,50 ook een exclusief wijnglas op voet bij de wijnbar verkrijgen.

Lees ook:  Event met koninklijk tintje

Na Rotterdam gaat TREK naar Utrecht en Maastricht om vervolgens door te reizen naar Enschede, Nijmegen, Eindhoven, ’s-Hertogenbosch, Amsterdam en Den Haag.

1 comment on “Leven als een Bourgondiër in eigen stad!

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *