summer playing cards - daily cappuccino - lifestyle blog

De leukste poker-gadgets voor de zomer

De zomer komt er weer aan, en daarmee ook de vakantie! Lekker ontspannen met vrienden bij een vakantiehuisje en het liefst met een zwembad in de buurt. Ik kan niet wachten! Op van die lange, zwoele zomeravonden is het vaak leuk om met z´n allen een potje poker te spelen. Ik ben het internet eens af gaan struinen op zoek naar leuke pokergadgets voor de vakantie, en deze móest ik gewoon met jullie delen:

Beeldrechten: Flickr poker dupo-x-y CC BY 2.0 Bepaalde rechten voorbehouden

Pocket pokerset

Dit pokersetje past in je binnenzak, en is inclusief de 54 kaarten en 108 magnetische chips. Niet te geloven! Hij ziet er nog mooi uit ook. Natuurlijk liggen de mini-chips niet zo lekker in de hand als de grote variant, maar dat mag de pret niet drukken. Je bent ten slotte op vakantie en niet bij een pokertoernooi. Helaas zit er geen handleiding in, maar de regels kun je bijvoorbeeld op deze website gemakkelijk nalezen.

Opblaasbare pokertafel

Hier moest ik erg om lachen: met deze opblaasbare pokertafel kun je zelfs in het zwembad nog pokeren. Iets voor de echte fans dus. Er zitten ook nog tweehonderd pokerchips, een deck waterproof kaarten én een dealer button bij. Voor de balans moet je wel met minstens vier mensen spelen. En kijk uit dat je ook weer niet ál te lang in de pool hangt, want dan wordt je pokerface vanzelf rood. ;-)

Zomerse poker cocktails

Bij een zomers avondje pokeren hoort natuurlijk een lekkere cocktail. Wie het graag klassiek houdt, kan gaan voor een stijlvolle martini met gin of wodka (niet vergeten olijven mee te nemen!). James Bond dronk in Casino Royale bijvoorbeeld een Vesper Martini. Voor een zomers en origineler drankje is er dit recept voor champagne met kumquats. Meer inspiratie kun je vinden bij de wijn-cocktails op dit blog. Mijn zomeravonden kunnen in ieder geval nu al niet meer stuk!

Lees ook:  Review: Logitech Keys-To-Go toetsenbord
Categories Gadgets

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “De leukste poker-gadgets voor de zomer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *