Hello I'm Local - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Hello, I’m Local

– Warning: People from Haarlem tell a lot of stories. Don’t believe them all.

Dit is wat er op het visitekaartje van het Hello I’m Local hostel in Haarlem staat. Het hostel zelf is a whole other story als het aan mij ligt, want in deze plek geloof ik maar al te graag. De eerste keer verbleef ik hier met een stel vriendinnen na een feestje in Bloemendaal en nu was ik toerist in eigen land, waarbij ik maar al te graag gebruik maakte van de kans om weer een nachtje te vertoeven in dit boutique hostel.

Hello I'm Local - Daily Cappuccino - Lifestyle BlogHello I'm Local - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Hello I'm Local - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Een mooi en kleinschalig pandje, aandacht voor design, een zeer verzorgde en frisse uitstraling, goede bedden, een goede prijs, en de aanblik van een heus koffiezetapparaat bij binnenkomst doen mij deugd. Het is een genot met de houten ladder het bedstede-bedje in te klimmen om vervolgens te ontwaken onder de regendouche. Maar niet alleen bedstedes in de dorm rooms zijn beschikbaar (acht en veertien personen), ook in de twee-, drie- en vierpersoons kamers ligt een meer dan fijn bedje klaar.

Naast een vanzelfsprekend goed gezette Daily Cappuccino vergezeld van een ‘Local Dutch’, ‘Zoetekauw’, of ‘Blij Ei’ ontbijtje, biedt dit pareltje ook fietsen en fietstours aan om Haarlem te verkennen. Hello, als een local uiteraard.

Hello I'm Local - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Hello I'm Local - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Hello I'm Local - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  4 dingen waar je op moet letten als je jouw muren wilt omtoveren van saaie wall tot stukje design muur

1 comment on “Hello, I’m Local

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *