Funky Deens Design Kreafunk - Lifestyle blog - Daily Cappuccino

Funky Deens design

Al aan het rondkijken voor een tof Vaderdag-cadeau? Of gewoon op zoek naar cadeau-inspiratie? Bij Kreafunk ga je dan zeker slagen. Kreafunk is een Deens design merk dat crea items maakt met een ‘urban vibe’. Waar je dan aan moet denken? Bijvoorbeeld aan een koptelefoon, speakers of een charger. Allemaal met het kenmerkende minimale Scandinavische design en in mooi zachte, subtiele kleuren.

Wat betreft de speakers kan je kiezen uit meerdere modellen, waarvan wij persoonlijk de aowl (een speaker vermomd als uil) en de aglow (een speaker en lamp in-1) het leukst vinden. Maar het meest gecharmeerd zijn we van de koptelefoon, genaamd ahead. Hij is draadloos (tot 14 uur te gebruiken, voordat ie moet worden opgeladen met de meegeleverde oplader), wordt geleverd in een mooi houten boxje én heeft (niet geheel onbelangrijk) een mooi geluid. Waar we ook blij van werden, is de prijs. Want 109 Euro is zeker niet te veel voor een stukje Deens muzikaal design…

Funky Deens Design Kreafunk - Lifestyle blog - Daily Cappuccino Funky Deens Design Kreafunk - Lifestyle blog - Daily Cappuccino Funky Deens Design Kreafunk - Lifestyle blog - Daily Cappuccino

Lees ook:  Nieuwe (design)koers Return to Sender
Categories Design

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Funky Deens design

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *