Lounge zomer tuin - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

De ingrediënten voor een geslaagde zomeravond

We kijken bij Daily Cappuccino allemaal enorm uit naar die zomeravonden die doorgebracht worden in goed gezelschap en een glas wijn. Maar naast je vrienden en het benodigde glas alcohol is een goede zithoek ook essentieel. Wat heb je nou eigenlijk nodig om een plekje in je tuin te creëren om tot rust te komen aan het einde van de dag? Dit zijn onze tips.

Als je houdt van veel kussens en gaat voor een ruime zithoek waar je al je vrienden en familie in kwijt kunt is een loungebank natuurlijk ideaal. Wanneer je er de ruimte voor hebt is een hoekbank the way to go. Met grote kussens voor extra comfort en een overkapping zodat je ook op de regenachtige avond kunt genieten van wat frisse lucht. Want laten we realistisch blijven, we wonen nog steeds in een regenachtig landje. Voor degene onder ons met een iets minder grotere tuin kun je natuurlijk ook voor de tuinbank editie gaan, zit net zo lekker.

Lounge zomer tuin - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Ga je voor een relaxte hang-out waar je juist in alle rust een boek kunt lezen en ben je fan van letterlijk rond hangen? Dan is de huidige trend van hangstoelen natuurlijke perfect voor jou. Heerlijk met je benen heen en weer wiebelen en je avond spenderen met een goed boek. Deze optie neemt ook minder ruimte in dan een loungebank en is daarmee perfect voor de kleinere tuinen en voor op het balkon. Liever geen gat boren of geen plek om te boren? Er bestaan ook modellen met een eigen standaard. Zo kun je op ieder moment van de dag van het zonnetje genieten.

Lees ook:  IJs op een stokje

0 comments on “De ingrediënten voor een geslaagde zomeravond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *