Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
vintage e-bike luca agnelli - daily cappuccino - lifestyle website

Vintage e-bike

Waar laat je de accu? Dat is de hamvraag voor de meeste ontwerpers van e-bikes. Voor minimalisten kan dit echt een duivels dilemma zijn. Dat is het niet voor de meer nostalgisch ingestelde designer. En onder die laatste categorie kunnen we de Italiaan Luca Agnelli scharen. Hij koos een praktische oplossing zonder ook maar een concessie aan de schoonheid van zijn e-bikes. Agnelli verstopt de accu namelijk in een old school jaren 50 tank.

vintage e-bike luca agnelli - daily cappuccino - lifestyle website

Daarmee houdt zijn hang naar het verleden overigens niet op. Het hele design van zijn vintage e-bike is geënt op de stijl van halverwege de vorige eeuw. Een rank frame, een fraaie tank – met pienter pookje –, schitterende leren details en het onvermijdelijke Brooks zadel maken de e-bike compleet. Wat een handgemaakt plaatje. Eigenlijk is dit het moment om de helm in te voeren voor deze elektronische rossen. Want een klassieke pothelm misstaat zeker niet als je op de Agnelli Milano Bici stapt.

vintage e-bike luca agnelli - daily cappuccino - lifestyle website

Beeld: Agnelli Milano Bici

0 comments on “Vintage e-bike

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *