Summer Spring Essentials - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Spring/Summer musthaves

We zijn altijd blij met een goed excuus om te kunnen shoppen. Onze huidige favoriet: het lekkere weer komt er weer aan! Tijd om de kast grondig te inspecteren, sommige items nu eens echt weg te gooien/geven én een lijstje te maken met alle spring/summer essentials die we nog moeten inslaan. Onze favourites op een rij!

Zonnebril
Bovenaan ons lijstje staat een nieuwe zonnebril. Je collectie kan nooit groot genoeg zijn. Een oversized look geïnspireerd op Jackie Kennedy of gewoon het perfecte paar voor de lage zomerse zon tijdens een roadtrip. Helemaal hot dit jaar: rosegold. Welk product neemt deze trend niet over?

Summer Spring Essentials - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Bikini
Natuurlijk kijken we ook nu al weer uit naar dagjes strand of de vakantie die op de planning staat. Omdat bikini’s elk jaar leuker worden staat ook deze strand musthave op het lijstje. One-piec, two-piece? Fringe, printje? Yes please!

Summer Spring Essentials - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Striped T
Dan een trend die al een tijdje in is: stripes! Ook het aankomende seizoen is een goed streepjes T-shirt essentieel in je kast. Blauw/wit marina stijl of een minimalistische, dunne zwarte lijn, we love it all. Niet alleen perfect voor een overdag tomboy look met boyfriend jeans en sneakers maar ook super onder een lerenjack met hakken en een goede lipstick voor een avondje uit. Wat ons betreft mogen de streepjes nog wel even blijven hangen in de modewereld.

Summer Spring Essentials - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Witte sneakers
Het zelfde geld voor witte sneakers. We zien ze overal en zijn nog steeds obsessed. Ook deze lente en zomer is deze crispy white schoen weer een echte musthave. Shop nu van Adidas tot Nike met een Zalando kortingscode en rock je nieuwe kicks.

Summer Spring Essentials - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Pastel regenjas
En als laatste, omdat we nog steeds in een regenachtig kikkerlandje wonen, staat ook een regenjas op onze lijst. Voorheen niet erg fashionable maar dat is gelukkig veranderd. Met nieuwe modellen die meer op een trench coat lijken en een breed kleurenpalet kunnen we onze outfits op een regenachtige ochtend beschermen en er nog steeds très chic bij lopen. Lees hier meer over waar je bijpassende sieraden kan kopen!

Summer Spring Essentials - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  Fashionable regenkleding

0 comments on “Spring/Summer musthaves

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *