Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Noordung muzikale e-bike - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Muzikale e-bike

Fietsen en muziek is geen gelukkige combinatie. Zeker mensen die in de stad fietsen met een koptelefoon of oortjes nemen een groot risico. Helemaal op een flitsende e-bike. Maar hoe zorg je als urban hipster dat je onderweg van A naar B geen beats mist? Je gelooft het niet maar in Slovenië werken ze aan de oplossing. Bij Noordung, vernoemd naar een beroemde Sloveense raketgeleerde, noemen ze hun fraaie e-bike met speaker – tussen de benen – een cross-over tussen Tesla en Dr Dre. Maar dan wel op twee wielen dus.

Noordung muzikale e-bike - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Of we een stad willen waarin iedere fietser zijn eigen muziek door de straten knalt, weet ik niet. Maar ook zonder muziek is het prototype N-01 een prachtig staaltje design. Het cruiser model is stoer en stijlvol tegelijk. Op het eerste oog is het ontwerp strak en zonder opsmuk. Volgens de specs kun je met dit karretje zo’n 20 km per uur rijden. Hard zat in een drukke stad. Lekker is wel dat Noordung zorgt dat je je telefoon onderweg kun opladen. Je toestel moet immers toch beschikbaar zijn voor je favoriete playlist. Als deze muzikale fiets je aanspreekt, moet je overigens nog wel even geduld hebben. Het is nog een prototype en als het allemaal meezit start de Kickstarter-campagne april volgend jaar. Dus wees tot die tijd alsjeblieft voorzichtig!

Noordung muzikale e-bike - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

1 comment on “Muzikale e-bike

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *