Kauwbare koffie - Go Cubes - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Kauwbare koffie

Kauwbare koffie… klinkt als een soort pruimtabak en daardoor ook niet meteen gelijk heel erg aantrekkelijk. Maar schijn bedriegt zo blijkt, want de Go Cubes (een product van het bedrijf Nootrobox) zijn gemaakt van echte cold brew coffee en kan je in 3 smaken verkrijgen: Pure Drip, Mocha en Latte. Kauw je twee ‘cubes’ weg dan staat dat gelijk aan 1 kop koffie wat betreft cafeïne.

Kauwbare koffie - Go Cubes - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

En nee, Go Cubes zijn er niet om je (rustige) koffiemoment te vervangen, maar ze zijn speciaal gemaakt voor cognitieve prestaties. De ingrediënten die worden gebruikt in de cubes (nootropics genaamd) staan bekend als veilige bestanddelen om je focus en stress-level te verbeteren wanneer je examens, stressvolle dagen en andere mentaal veeleisende taken voor de boeg hebt. Ook handig: de kans dat je met een Go Cube je bureau of tas nog onder knoeit, is natuurlijk zero….

Benieuwd naar de werking én smaak van Go Cubes? Je kan de koffie gummies bestellen via gocub.es.

Kauwbare koffie - Go Cubes - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  De 5 Koffietrends voor 2017
Categories Food

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Kauwbare koffie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *